Foto galeria

Celebrating 100 Years Vatra 1912-2012

101 Vjetori te kryengritjes se Malesis se Madhe

 

Foto Mix

Book Openin – Besa Mars 21  2012

 

 

Konference – 7 Tetor           Pas nje interviste

                                    

New York–Konferenca e zhvilluar me 21 shtator 2012

     

Festa e 100 Vjetorit te Pavarsise

 

Festa e 1 Qershorit me Femijet e Prekur nga Fenomeni i Gjakmarrjes

16

 15 Shtatori ne “Shtepine e Paqes”

Konferenca ne New York me 27 Shtator 2013

1376316_585549994843310_179764054_n

Sfidat e Gjakmarrjes, Hotel Tirana 23 Nentor 2013

14

Se bashku me femijet e ngujuar per te festuar festat e fundvitit 2013

1

 

 

 

 

 

 

 

Analiza Vjetore 2013                          Agim Loci merr titullin Misionar i Paqes

analiza2013              cmimi-i-paqes39

 

Akt- Marreveshje Bashkepunimi mes Drejtorise Rajonale e Shebimit Social Shteteror, Qarku Tirane dhe Drejtoria Rajonale e Sherbimit te Punesimit Tirane

aktmareveshje1