Darka e madhe ne New York

Ne darken e madhe, bashke me miqte e mi Amerikan, aktore, kengetar, shkrimtar, avokat etj. Ne kete darke eshte diskutuar per nje bashkepunim mes dy organizateve dhe mundesive te mbeshtetjes per familjet ne nevoje. Instituti Shtepia e Drejtesise dhe Pajtimit Kombetar eshte duke punuar dhe bashkepunuar me te gjithe organizatat e interesuara ne ndihme te personave dhe familjeve te prekura nga fenomeni i gjakmarjes. Jemi shume te kenaqur nga mbeshtetja qe kemi mare ne Shtetet e Bashkuara te Amerikes. Me poshte ne foto Presidentja e Organizates Pospect Theater Copmany s dhe perfaqesuesi i Instituti “Shtepia e Drejtesise dhe Pjtimit Kombetar” Z. Agim LOCI.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *