Me gazetaret e gazetes Suedeze “Expressen”

Gazeta Suedeze ka ardhur ne Shqiperi, per te pare nga afer problemin e fenomenit te gjakmarrjes, ka inspektuar disa familje ne veri te Shqiperise dhe ne qytetin e Elbasanit. Gazetaret kane qene te shoqeruar ne keto takime me familjet e prekur nga fenomeni i gjakmarrjes, nga drejtuesi i Institutit Shtepia e Drejtesise dhe Pajtimit Kombetar (ISHDPK) z.Agim Loci dhe misionare te kesaj organizate. Gazeta Suedeze e vlereson shume punen dhe kontributin qe misionaret e Institutit jane duke bere ne terren me familjet e prekura nga ky fenomen.

Me poshte ne foto gazetarin Suedez Diamant Saliu dhe Drejtori Ekzekutiv i “ISHDPK” Z.Agim LOCI.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *