Z.Agim Loci merr titullin, Perfaqesues i Paqes Boterore.

Ky titull i takon te gjithe Misionareve te Pajtimit , ishte dhe mesazhi qe Drejtori Ekzekutiv i ISHDPK-se Z.Agim Loci, tha para gjithe te pranishmeve me rastin e dhenies se titullit nga perfaqesuesi i Paqes Boterore, Dr. Madhu Krishan, Themelues dhe Kryetar i Akademisë Universale per Paqen Globale dhe Kryetar Nderi i Misionit Diplomatik Paqe dhe Prosperitet. Ne kete dite te shenuar ne ” Shtepine e Paqes” u shperndane dhurate per te gjithe femijet e prekur nga fenomeni i gjakmarrjes, nga Shkolla 9-vjeçare “Edith Durham”.

English

Dr. Madhu Krishan, Founder & Chairman of Academy of universal Global Peace and Honorary Chairman of Diplomatic Mission Peace and Prosperity and Ambassador Dr. Shefki Hysa, Governor of Diplomatic Mission Peace and Mr. Agim Loci, Executive Director of Peace Institute, Honorary Member of DMPP. In this marked day in  the “House of Peace” was distributed gifts to all the children affected by the blood feud phenomenon, from elementary school “Edith Durham”.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *