15 Shtatori ne “Shtepine e Paqes” me femijet e prekur nga gjakmarrja.

 

Instituti “Shtepia e Drejtesise edhe Pajtimit Kombetar” sot me date 15 Shtator  2013 zhvilloi nje aktivitet me femijet e prekur nga fenomeni i gjakmarrjes, duke ju drejtuar te gjithe Shqiptareve per te mbeshtetur keto femije te cilet kane nevoje me shume se kurre, gjithashtu nje Apel te madh drejtuar politikes Shqiptare dhe Qeverise se re per me shume kujdesje ndaj femijeve te prekur nga gjakmarrja dhe jetimeve. Ne kete dite te gezueshme per te gjithe femijet e pranishem u shperndane materiale shkollore si canta, fletore, stilolapsa, lapsa etj. I gjithe aktiviteti u zhvillua ne “Shtepine e Paqes”, shtepia e hapur per te gjitha keto familje te cilat vuajne pasojat e fenomenit te gjakmarrjes. Kane qene te pranishem ne kete aktivitet drejtori i Institutit Shtepia e Drejtesise dhe Pajtimit Kombetar z.Agim Loci, si dhe kordinatoret, psikologet, personalitetet vendore te ftuar me kete rast dhe te gjithe femijeve dhe familjeve te tyre u eshte shperndare mesazhi i paqes dhe mbeshtetjes se perhershme nga ana I.SH.D.P.K-se.

Zoti e bekofte Shqiperine.

English

Institute House of Justice and National Reconciliation today on 15 September 2013 held an activity with children affected by blood feud. An Appeal for all Albanian politics and the new government for more care to children and orphans affected by blood feud. In this joyous day for all the children attended were distributed school materials  as bags, notebooks, pens, pencils, etc. The whole event took place in the House of Peace, an open house for all these families that suffer the consequences of the phenomenon of  flood feud.  Were present at this event director of the House of Justice and National Reconciliation Mr. Agim Loci, coordinators, psychologists, local dignitaries invited to this event. To all children and their families is spread the message of peace and permanent support  by I.SH.D.P.K.

God bless Albania.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *